• Er even tussenuit met je vriendinnen ?
  • Private shopping bij Mia-Nora
  • Unieke locatie
  • Drankje , knabbeltje en een topcollectie
  • Jij en je vriendinnen

Hoi , 

Ik ben Daphné , dagdagelijks actief als verpleegkundige ... zorgen en "zorg dragen voor" stroomt door mijn aderen. Mijn passie is echt mijn beroep.

Ongelofelijk fier ben ik ook op mijn afgelegde professionele weg ... Samen met mijn man bouwden we onze eigen verpleegkundige praktijk op tot een referentie in onze regio.   

Mijn tweede liefde is altijd al mode geweest ... en ik sta op het punt in mijn leven daar ook echt iets meer mee te gaan doen. 

Mia en Nora  , de roepnamen van mijn grootmoeders. Meer uitleg hoeft "Mia-Nora" dus niet. 

De dankbaarheid voor mijn afkomst en de liefde voor mooie kledij  ( Want geef toe : "Mia-Nora" ligt toch als liefde op de tong ) samenbrengen in 1 project , dat is wat dit voor mij betekent.

Iedereen de mogelijkheid bieden samen met mij op zoek te gaan naar leuke , trendy en stijlvolle items die kwaliteit en betaalbaarheid als maatstaf hebben.

 

Waarom je nu precies bij Mia-Nora zou kopen ?

 

Mia-Nora is voor mij de ultieme manier om even mijn dagelijkse werk als verpleegkundige even opzij te kunnen zetten. Een vorm van ontspanning door mijn focus even volledig te kunnen verleggen. Mijn "therapie" zeg maar. Een andere vorm van sociaal contact waarbij tevredenheid van de klant mij net als bij de verpleging energie geeft en ook centraal staat, maar een totaal andere benadering zorgt ook voor een totaal andere beleving. Zeg gerust afwisseling. 

 

Voor mij is dit echt een hobby ( waar ik wel passioneel mee bezig wil zijn ) ... ik kies elk kledingstuk alsof het voor mezelf is. Alle stukken die ik aanbied maken dan ook deel uit van mijn eigen " garde-robe" ( ik kan geen neen zeggen tegen mooie kledij ;-) ), maar geen betere manier om te waken over de kwaliteit van de stukken die ik aanbied.

En uiteraard , gezien ik dus ervaringsdeskundige ben als het op mijn collectie aankomt ben ik uiteraard altijd voor jullie bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Dit kan via onze contactpagina of één van onze Socials. 

 

Ik hoop alvast dat jij het even hard naar je zin hebt als ik hier in mijn Mia-Nora. 

 

Alvast bedankt voor je tijd en interesse , 

 

Tot snel , XX Daphné